söndag 28 december 2014

Tre Julklappar.

Jag hade önskat mig ett par skor från Blankens. De här skorna ska ha tills jag trillar av pinnen sade jag till Pojkvän och omfamnade "The Ygritte" som en mor gör när hon ser den förlorade sonen.  Ja, eller som man gör när man blir sjuuuhkt glad över ett par skor. Fiffigt att snön kom dagen efter.
Vi ser ju serier i vår familj och har ju någonstans sagt att det hade varit kul att se Twin Peaks eftersom jag är den enda i hela universum som inte sett den.  Kanske inte precis enda men troligen inte långt därifrån misstänker jag. Fick boxen blev supernöjd! ( och Sopranos på grund av har inte heller sett). Vill ni mig något efter 21.00 så leta i vår soffa BTW.
Det var inte så att jag bara fick ifall någon undrade. Icke då. Jag gav Pojkvän en resa till Island. En resa till Island utan barn. Först var vi på väg till St. Petersburg men så tänkte jag om och då blev det Island. Jag har redan nu bestämt mig för att Island är ett av mina fem favoritländer. Möjligt att jag tar mig vatten över huvudet här men ber att få återkomma om det i maj eller så.  Just nu vill jag bara tro så.

4 kommentarer:

 1. Fett bra julisar ju! Jag är nöjd med min selfiepinne, haha ;)

  SvaraRadera
 2. Kompisar var på Island i somras (med alla fyra barnen) och tyckte det var helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha! Förmodligen en hel del vatten på och ur Island! Det låter spännande, är lite sugen själv. Fina julklappar!

  SvaraRadera
 4. IWNK- Selfiepinnen har använts friskt har jag sett på din blogg. :)
  TantA- Jag hoppas det med. Om inte annat så annorlunda visst?
  Liilanne- Exakt. Får bara hoppas att det inte blir aska också...

  SvaraRadera