söndag 21 december 2014

Den Stora Födelsedagen.

I tisdags fyllde jag år.  Ni vet verkligen fyllde jämt. Jag hade tagit ledigt och tänkte ägna mig helhjärtat åt en person som jag inte alltid ger så mycket uppmärksamhet nämligen jag själv. När hade jag en heldag och gjorde saker som jag gillar?  Det var nog på Hedenhös tid.  Började med att gå iväg och träna. Inte världens längsta pass på grund av att jag hade misstagit mig på klipptiden den var halv tio och inte tio.  På salongen hade min frisör köpt både bubbel och choklad.  Ett par glas och jag var så glad och sade att det inte spelade så stor roll hur hon klippte för jag skulle bli nöjd ändå.
Sedan skulle jag egentligen gå och äta lunch med en kompis men insåg att tiden var knapp eftersom jag hade en hel eftermiddag med SPA åt därför mig lunch på Burger King av alla ställen.  Jag äter sådan skräpmat var tredje månad eller så ( när vi åker någonstans med bilen och det ska gå snabbt) men kanske inte den lunchen jag hade tänkt mig på födelsedagen.  Slängde i mig maten och körde en hel eftermiddag på SPA vilket var totalt ljuvligt. Bestämde mig för att jag ska unna mig ansiktsbehandling lite mer.  Har inte bestämt exakt vad "lite mer" innebär. 
Susade hem och hann knappt vända i dörren innan Pojkvän tog med mig ut på hemlig middag. Hemlig middag är mkt spännande och något som inte kan hända för ofta.  Ska även här unna mig hemlig middag  lite oftare och vet inte heller vad det innebär.
Det stora kalaset efter den stora födelsedagen går av stapeln i januari. Så blir det när man fyller år en vecka innan jul och man önskar gäster som bor utomsocknes.

5 kommentarer:

 1. Det ser ut som denna födelsedag firades föredömligt även på den rätta dagen!

  SvaraRadera
 2. I det stora hela en mycket bra dag, vad det verkar!

  SvaraRadera
 3. Låter som en grym fölsedag!

  SvaraRadera
 4. Spader- får man ändå säga?
  IWNK- Absolut!
  Fifi- Grym är ordet.

  SvaraRadera
 5. Låter underbart! Och du, stort grattis!

  SvaraRadera