söndag 14 december 2014

Tillbakablick Instagram.

Kollegor som vet om att jag inte är så förtjust i pynt hade då hängt upp julgransbelysningen i min lampa på jobbet. Tydligen en hel del jobb med det hela. Undrar därför hur den ska komma ner igen men tänker att det troligen är lite enklare. Återstår att se. Note to self -------> låt inte julen vara ända intill påska.
Efter en skrikfest och vaken-natt  köpte jag mig en dyr (men förvisso god) Alien-smoothie på väg till jobbet.  Skrikfesten visade sig senare vara startskottet till en maxad vattkoppesläng där Lilla G såg ut som en prickig korv. Pyjamasen gjorde ont, blöjan gjorde ont och hon gick knappt att lyfta utan att det gjorde ont. Inte den bästa veckan i mitt liv. Note to self------ > tänk aldrig, lindrig släng av någon sjukdom på grund av det kan ändras.
Anordnade en bloggträff här i Göteborg och vi var ett gäng på tretton personer eller så.  Note to self ----- > bloggare bästa sorters människor.
På vägen hem från Dubai ( vi flög via Köpenhamn) beslutade bilen sig för att gå sönder i Halmstad. Nattflyg hem, jetlaggad och utschasad med full packning, tre barn och två trötta föräldrar.  Höll inne med sittdansandet det gjorde jag. Note to self----- > bilar är lynniga.

5 kommentarer: