onsdag 3 december 2014

Poddar och Småbarn.Vill så himla gärna vara en sådan person som plöjer genom podcasts när jag tar mig till och från jobbet men ibland finns det ett sådant behov att bara sitta och dumstirra genom bussfönstret och typ tänka ingenting eller ta en rask promenad i tystnad och tänka flera sammanhängande tankar till slutet.Hade någon person sagt till mig för två år sedan att det är ljuvligt med tystnad hade jag skrattat litebakom dennes rygg och tänkt att jag minsann inte var en sådan person och jag minsann skulle hålla mig sjuuuhkt uppdaterad med musik/poddar/radio allt lyssnande. Fattade ju att det är en helt annan sak att titta på tv-serier osv för då sitter man ju still och som småbarnsförälder ----> mkt lite still.

Men men. Ibland när jag tycker jag har tänkt tillräckligt med tankar och tycker att det varit tyst i en kvart eller så lyssnar jag faktiskt på poddar.  Favorit är Blankens Swanberg samt Värvet.  Har börjat lyssna lite på Fredagspodden men inte klickat än ( dock inte gett upp) samt P3 Dokumentär som jag VILL lyssna på men som jag känner kräver lite mer aktivt lyssnade än de andra på grund av mkt intressant.  Dessa dygn som bara har tjugofyra timmar, lite sorgligt ibland lite sorgligt ändå.

2 kommentarer:

  1. P3 Dokumentär brukar vi lyssna på på väg hem från rucklet. Resan går väldigt mycket snabbare, kan jag lova. Inte alltför upplyftande alltid dock. En favorit/hatad är den om spårvagnsolyckan i Göteborg. :(

    SvaraRadera
  2. Jo- men de är mkt intressanta...

    SvaraRadera