fredag 6 februari 2015

Utvärderar.

På grund av har inte eoner av tid är jag ganska så mån om den tiden jag har SJÄLV och då menar jag inte när jag befinner mig i källaren och viker en tvätt megasnabbt eller när jag duschar OCH rakar benen. Jag menar fri att göra exakt vad jag vill. Iallafall ville jag ha en serie att följa eftersom jag kollar ( Homeland med Pojkvän) lite annat med andra (Heroes med tolv- samt fjortinåringen) föll valet på Girls som jag har sett tre avsnitt av. Vet inte ännu om jag gillar men alla andra applåderar denna serie så jag tänker att det säkert tar sig? Har beslutat att se fem avsnitt innan jag beslutar mig helt men den är ju inte som Orange is the New Black där jag gillar den den från första minuten typ.

6 kommentarer:

 1. Gillat den mycket, inte allt men det finns guldkorn. Så läste jag Lena Dunhams bok Not that kind of girl och blev helt beklämd. Plus att jag tycker att både hennes avkläddhet och sexet helt dominerar nu. Suck!

  SvaraRadera
 2. Annika- Inte läst boken... börjar med serien så får vi se. :)

  SvaraRadera
 3. Jag såg två avsnitt av Girls och gillade inte alls, jag såg ett avsnitt av Orange... och gillade inte heller. Inte min typ av serie helt enkelt.

  SvaraRadera
 4. MrsE-näe.. OITB är min helt klart.. får se med Girls..

  SvaraRadera
 5. Jag tror nog att du kommer att gilla om du ger den fem avsnitt. Jag såg också först de två första och var inte alls övertygad. Sen var det så många som jag gillar som var alldeles till sig över den så jag gav den ett nytt försök och blev ett fan. Har dock bara sett första säsongen så ett sånt JÄTTEstort fan blev jag kanske inte ändå? Ska nog ge mig på säsong två nu.

  SvaraRadera
 6. Erika- jag har sett fem nu och tänker att jag ska se klart. Den är rätt lätt och den är kort så det är lätt att se ett avsnitt här och ett där. Konstigt att det är en sådan skillnad på 28 minuter och 43 minuter men det är det.

  SvaraRadera