söndag 15 november 2015

En Stulen Lista!

Hur gammal är du? 40. Normalt är jag bekväm med det men ibland vill folk berätta för mig att jag är "gammal". Vilket är lite konstigt eftersom jag inte berättar för de som säger de att de är "kids".

Hur gammal känner du dig? Finns inget bra svar på det men känner mig nog yngre. Mina vänner är nog från 35 till 45 men jag tänker inte så mycket på det.

Vart bor du? I en villa i centrala Göteborg. Finns inget att klaga på alls.

Vad har du gjort idag? Jag har sett till att få en egen förmiddag vilket kan vara nog så trixigt när man bor med fyra andra personer. Beställt fotoalbum, tvättat tvätt, fixat med julklappslistor och unnat mig att blogga..

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Sommar. För omgivningen är gladare, man har ofta semester osv. Men jag jag gillar de flesta årstiderna förutom tråkhösten i Gbg dvs november och typ april när man tror våren har kommit och det snöar igen... Men mår inte dåligt på något vis.

Är du beroende av något? Njae. Kaffe lite. Men dricker bara två koppar om dagen. Jag är nog mer beroende av ordning och reda.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Det beror lite på med vem. Med Pojkvän skulle jag vilja vara i Hongkong men samtidigt kom vi hem från Japan för två veckor sedan så jag har inget res-sug just nu. Vill landa lite hemma. Men skulle jag åka med hela familjen skulle jag nog vilja vara i Dubai igen... Med kompisar vore NY eller London prima.

Vad är du på för humör just nu? Rätt nöjd och glad ( minus det som hänt i Paris)

Vilket är ditt favoritgodis? Smågodis !!! Surt och salt och choklad. Helst ska man ha sår i gommen efter man har ätit. ;-)

 Vilken är din favoritaffär? Åhlens om man får välja en. Allt finns där.

 Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Morgon tror jag. Så illa tvunget med småbarn...

 Har du blivit sydd någon gång? Ja. En gång.

Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Hm. Säkert Pojkvän men vad kommer jag inte på riktigt. Eller iofs en kompis gav mig en kasse gravidkläder. Blev mycket glad!

Är du blyg? Nej. Jag är inte blyg för nya personer men jag är inte den som står på scen och håller tal heller.

Vad heter du i andranamn? Maria.

Vill du gifta dig? Japp!

Har du något smeknamn? Nej. Eller jag heter lite olika tydligen bland olika vänner beroende på var man känner varandra ifrån. Typ Malungs-Anna, Nya Zeelands-Anna, Anna-Karlstad osv osv.

2 kommentarer: