tisdag 9 juni 2015

Skräll-hosta.

Sedan några dagar tillbaka har jag fått en ganska imponerande hosta på halsen (hoppas ni noterade skämtet). Ingen förkylning eller slem eller så utan en torrhosta som ofta är lugn på morgonen men eskalerar under dagen. Ibland hostar jag så jag tror jag kommer kräkas till slut ( har dock inte hänt än). Det är inte så party när man ska sova om jag säger så. Men ändå inte så fasligt synd om mig bara irriterande till tusen.


Hur mår ni?

4 kommentarer:

 1. Jag har två finnar, en på vardera sidan om näsan. De är röda och lite sönderkliade så de ser mer ut som sår. De irriterar mig. Jag är irriterad, lite ledsen, lite glad och väldigt trött.

  SvaraRadera
 2. Jag är trött trött trött. Kära mor har opererats för starr, ser dåligt på båda ögonen, måste få 3 olika ögondroppar 3 ggr per dag, 8.00, 14.00, 21.00. Lite senil och glömmer det mesta jag säger. Jag cyklar som en skottspole fram och tillbaka. Men jag är glad att jag kan se.

  SvaraRadera
 3. Jag har för tredje, eller är det fjärde? dagen vaknat med ont i huvudet. Det har varit lite för mycket going on i det senaste och tydligen har jag blivit en sån där det sätter sig i huvudet. Men. Men! Idag kanske det vänder? Ety för första gången på tre (eller är det fyra?) dagar så hjälper huvudvärkstabletterna. Jag vädrar morgonluft!

  SvaraRadera
 4. jag är mycket intresserad av ditt tillstånd. du har alltså hostan sittandes på utsidan av halsen? jag har aldrig hört på maken.

  jag? jag är trött, eventuellt lite pollenpåverkad fast jag aldrig varit det förr. jag inbillar mig att även min pollen sitter på utsidan av kroppen, har bara inte lokaliserat var än.

  SvaraRadera