fredag 5 juni 2015

Mera Yoga.

Önskade mig denna boken i morsdagspresent. Har följt Yoga Girl  på Instagram varit lite nyfiken på henne.  Vad tycker jag då? Jag gillar henne, jag har förstått att alla inte gör det och som vanligt är smaken som baken.  Just nu försöker jag fundera ut hur jag ska klämma in lite yoga varje dag ( möjligtvis att vissa här rynkar lite bekymmersamt på ögonbrynen) och jag inser ju att den enda tiden jag har är på morgonen.... Idag ringer klockan nollfem tjugo men tjugo minuter hit och tjugo minuter dit tänker jag inte är så himla noga.  Får införskaffa en yoga-matta och bara där finns det en uppsjö. Tänkte ekologisk men den ekologiska kostar typ tusen kronor och jag vet inte hur länge jag kommer hänga i detta nya. Det.Kan.Ju.Hända.Att. Jag.Inte.Orkar.Ända.Fram.  Men vi kan ju hoppas visst?

4 kommentarer:

 1. Välj en yogamatta som är MINST 5 mm tjock. Minst. Dina knän kommer att tacka dig på... på... på sina bara knän???

  SvaraRadera
 2. Jag gillar Yoga Girl :)
  Jag har en ekologisk matta som heter Manduka eco lite, den är suverän. Ganska tunn, kanske 4 mm eller så, men det passar mig.

  Men alltså, 5:20?! Hjälp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska kolla upp din matta med. Tack för tips!

   Radera
 3. Tess- Mkt bra. Jag behöver lite tips eftersom det finns så många. Men så tänker jag också att den kan vara rätt stor eftersom jag kommer träna hemma till att börja med.
  Fifi- Japp... Men med yogan blir det fem istället...

  SvaraRadera