torsdag 3 mars 2016

Först Katten ( Sedan Bebis).


Innan jag nämner något här vill jag prisa att jag har försäkrat henne. Prisar därför att jag trots att jag jobbar med försäkringar ( här är en svajig referens till skomakarens barn som går med de sämsta skorna) har henne försäkrad med extra allt.. För tio år sedan väntade jag en månad med att försäkra min första katt och under den månaden fick hon en tumör under ögat.  Det betalade jag själv-----> svindyr läxa.

För att göra en lång historia lite kortare så har hon behandlats för kassa njurar sedan september och nu igår scannades hon för tumörer.  Nu väntar vi på provsvar som skickats iväg och beroende på svar är det ev dags för ett tufft beslut.  Vissa kanske kan tycka att det är mycket att lägga på bara en katt men att min ståndpunkt i detta är att om JAG ska leka Gud och bestämma över någon levandes liv vill jag förvissa mig om att JAG gett katten alla förutsättningar att bli frisk men likaväl får det inte bli att jag håller henne levande för min skull men det livet hon skulle få inte var ett bra kattliv.

Baksidan med att ha djur helt klart. Fy f*n.

10 kommentarer:

 1. Ja, man tar på sig ett j-a ansvar när man skaffar djur, att man ska vara den som ser när det inte längre är ett värdigt djurliv.

  Hälsningar från hon som hoppas att alla mina djur bara somnar in, gamla, grå och nöjda. Det händer inte så ofta tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tufft. Jag hoppas det går bra denna gången med Saga...

   Radera
 2. Men bebis då? Nyfiken här i massor massor! Låt oss veta!

  Å tills dess Grattis till nya i familjen!

  SvaraRadera
 3. Hoppas nyheterna om bebis är bättre. <3

  SvaraRadera
 4. Hoppas det blir bättre!

  SvaraRadera
 5. Men så klart! Djur alltså. Dessa små hårbollar som nästlar sig in i ens hjärta. Håller tummarna. <3

  SvaraRadera