måndag 2 mars 2015

Löser Obekväma Situationer På Smarta Sätt.

Det här med att hålla i möten och tala inför folk är inte riktigt min grej även om jag är en som gärna pratar och syns privat så blir det någon annat när det är i jobbsammanhang. Imorgon är det dags för mig att hålla i ett möte då hälften av deltagarna finns på kontoret här och hälften sitter på video. Jag kan ju inte trolla bort de som sitter i samma rum förvisso men jag kan trolla bort dem på video/mig själv!!!

Genialiskt om jag får säga det själv. Och det får jag.


Ser mig själv liksom glida ner för stolen tills hela jag är under bordet och sedan kan jag ju faktiskt vägra komma fram igen. Eller så skyller jag på att jag svimmade av lite. Tar det som känns bäst.

Eller så trycker jag på "mute" och rör munnen precis som jag pratade och när det har gått en timme stänger jag av.  Låtsas som det regnar och drar hela agendan.

Min favorit är annars " kommer in i en tunnel och tappar kontakt" och försvinner på grund av dålig täckning. Då får man vara snabb på handen för att stänga av när man skapar "dålig täckning" samt vara en jävel på ljudeffekter när man försvinner in i tunneln.


Det här blir bra det här. Det blir det. 

3 kommentarer:

 1. Det kommer att gå jättebra. Fokusera på någon i rummet och låtsas att bara den personen är där.

  SvaraRadera
 2. Åh de där ljudeffekterna skulle jag vilja kunna! Förmodligen kommer allt att gå toppen, lite nervositet är ju alltid peppande som man säger :) Men det hade varit kul om du liksom bara försvann neråt i slow motion!

  SvaraRadera
 3. TantA- Det gick bra faktiskt, nyttigt men lite otäckt.
  Annika- Det hade varit ett sätt att lösa bekymren om vi säger så. ;-)

  SvaraRadera