torsdag 7 april 2016

Mad Men,

Har så svårt att bestämma mig vad jag tycker om Donald Draper? (jo, jag vet att de flesta sett klart serien för två tusen år sedan men nu hade jag lite tid),  Han är både det största man-svinet på länge som inte klarar av att vara trogen ens i fem minuter men han är fram tills nu en hyfsad pappa (när han är hemma that is) men jag blir ändå förvånad över att jag kan gilla serien trots att den brister så i kvinnosynen ...

onsdag 6 april 2016

Smet Iväg.


En hej-då AW på jobbet med peruk-tema lockade lite så jag smet iväg en kortis ( hann väl vara där i 40 minuter) innan jag susade hem igen. Det var både kul och sorgligt då jag insåg att när jag kommer tillbaka kommer tre personer inte vara kvar mer. Tre personer är hyfsat många när man är ett tiotal från början.  Då märks tre personer. Rejält.

Avsked är verkligen inte min kopp te.

Det Man Förlorar På Gungorna Etc Etc.

Måndag, smet iväg till ansiktsbehandling i en timme. Kände mig glamorös, fräsch på topp etc etc. Kände hopp om att det inte var helt nödvändigt att sunka ner sig bara för att en var småbarnsmorsa.

Sedan kom tisdag och jag lämnade på dagis och gick en promenad när jag inser att jag glömt att borsta tänderna ( men ändock dragit på mascara så att semi-fräsch på något vis? - Ja?).

Ömsom vin Ömsom vatten som vi säger.