söndag 6 december 2015

Gissa Årstiden.


 Gick en promenad i fullständigt hällande regn och var tvungen att ta en titt i bland foton för att påminna mig om att det finns andra årstiden om bara ett halvår ( bara ett halvår!! hurra hurra).

lördag 5 december 2015

Så Blev Det Till Slut.

Skulle ha åkt och hälsat på en kompis i Jönköping idag (träffat henne via bloggen för övrigt och efter  fem träffar åkte vi till Indien i två veckor ----> crazy!). Men så tänkte jag till över denna stormen och kom fram till att det inte verkade så smart att dra iväg med tåg med en två-åring, hyfsat preggo  och med risk för ersättningsbuss och/eller kraftiga förseningar. Såg framför mig hur jag skulle försöka lyfta upp en vagn på en full ersättningsbuss och få onda ögat av de andra medresenärerna när jag körde över fötter och bagar staplade på den platsen.

Stannade hemma istället och drog iväg till Universeum och avslutade med zombie-film som varken jag eller trettonåringen riktigt vågade att se klart ( och bestämde ny helg för Jpkg).

tisdag 1 december 2015

Livets Återkomst!

Tänk vilket annat sorts humör man blir på när man hostat skiten ur sina lungor i flera dagar med sömnlösa nätter som följd och sedan när hostan verkar vika hädan och man sover mmm sover nätterna igenom.

Nu hostar resten av familjen istället. Möjligt att Pojkvän kommer väcka mig med sin hosta. Men över den möjligheten stoppar jag fingrarna i öronen och tänker säger *lalalalalala* ganska snabbt och högt. Jobbar en hel del med förnekelse.

Kanske inte har julstämning som stör direkt även om jag i mina förberedelser förstörde en kruka till en amaryllis och plockade upp den sista skärvan med foten och blod är ju rött samt att jag levlat till svart bälte i julklappshopping och koordinering av densamme.

Så hopp om livet folket. Hopp om livet!