tisdag 20 oktober 2015

Helgens Nitlott.

Jag går upp på lördagsmorgonen med barnet------> hon vaknar 6.15
Pojkvän går upp på söndagsmorgonen med barnet ------> hon vaknar 8.15

Hur ska en veta vilken dag en ska välja? Hjälper ju föga att fråga på fredagskvällen hur hon tänkt.

söndag 18 oktober 2015

En Helg I Stockholm På Tu Man Hand.

En av mina bästa och äldsta vänner ( inte för att hon är speciellt gammal hon är ett år yngre än mig och jag är för övrigt rätt ung av mig) fyllde år och jag passade på alla möjliga vis. Dels ville jag fira henne, dels ville jag fira att jag och Pojkvän hängt ihop i fem år, dels ville jag hämta hem den dubbelvagn vi fick av Pojkväns kusin och slutligen kommer det inte vara så enkelt framöver att dra iväg utan barn. Fast dit är det ju förvisso "en stund" men eftersom vi inte har trettiofemton barnvakter så krävs det lite planering ( en väljer omsorgsfullt när).
Kalaset hade After Ski tema och alla gick verkligen in för det.  Om jag finge välja två favoritsaker i hela världen är det inte helt omöjligt att det vore tema-kalas och folk som går all in på temakalas. Hela grejen är nog det bästa som hänt sedan skivat bröd. Minst.


Vi gick även på Fotografiska och såg "Där barnen sover". Om det vill jag ha sagt att jag är nöjd över att vi gick innan kön. Utställningen var väldigt jobbig att se ( och ifall någon vill skriva något att det var jobbigt för att jag är preggo vill jag säga att det var INTE bara jag där inne som var illa berörd och det var bara jag som var preggo vad jag såg).  Se här.
Cafefrukost är ändå cafefrukost som vi säger. Utan två-åring med spring i benen. Njutbart.

Halleluja.

Här ser ni en som funderar på att köpa en trisslott på grund av letat mobiler till mig och de två tonåringarna ( ty vi har familjeabononnemang). Var in hos min nuvarande operatör fick ett pris (blev sur på grund av halvotrevlig försäljare) och sedan efter viss undersökning insåg att det var nog det bästa priset ändå. Samt även en smula lat tyvärr ( men säger inte högt).

Går tillbaka.

Pratar med en trevlig försäljare.

Får ett ännu lägre pris ( ännu lägre pris !!?)

Pojktonåringen får en ännu bättre mobil än den jag tittade på första varvet.

Min mobil är billigare än när jag kollade för tre veckor sedan.

Sade jag att jag fick ett lägre pris på hela paketet?  På Grund Av dröjde en smula med att bestämma mig vilket normalt brukar sluta med att jag betalar MER pengar. Mindre pengar ( på grund av långsam) har inte hänt sedan kejsar Augustus beslöt att hela världen skulle skattskrivas det är väääldigt lång tid (ifall det är några unga som läser bloggen).

Med vänligt hälsning hon som blev glad för tio kronor.